Tongersestraat 30, 6211 LN Maastricht
courgette met burrata en truffeltapenade
geroosterde andijvie met Leccino olijven, ansjovis en pijnboompitten
flinterdun gesneden bresaola geserveerd met rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
focaccia uit de houtoven met zeezout en rozemarijn
mozzarella, wilde paddenstoelen, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, peterselie | tip: lekker met prosciutto!
tomaat, mozzarella, basilicum | tip: lekker met burrata!
tomaat, mozzarella, Toscaanse venkelsalami
gele datterini tomatensaus, mozzarella, courgette, gele cherrytomaat, burrata, ansjovis (de burrata wordt niet meegebakken en in een apart bakje meegeleverd)
paprikaroomsaus, mozzarella, gepofte paprika, rul gebakken Italiaanse saucijsjes, Parmezaanse kaas
mozzarella, gekookt ei, 14 maanden gerijpte prosciutto Gran Sasso uit de Abruzzo, truffelroomsaus, peterselie (de prosciutto wordt NA HET BAKKEN op de pizza gelegd, dit is een pizza bianca (zonder tomaat) en kan wat sneller afkoelen)
tomaat, mozzarella, gorgonzola, 'nduja, rode ui
tomaat, huisgemaakte plantaardige ‘nduja, rode ui, Leccino olijven, kappertjes
tomaat, mozzarella, caponata, Leccino olijven, kappertjes, ansjovis, basilicum (caponata is een Siciliaans groentegerecht van aubergine, selderij en ui)
tomaat, mozzarella, dungesneden coppa d'Abruzzo, kerstomaatjes, rucola, Parmezaanse kaas (de coppa, tomaatjes, rucola en Parmezaanse kaas worden NA HET BAKKEN op de pizza gelegd) | tip: lekker met truffelroomsaus!
mozzarella, kastanjechampignons, pancetta, uienmarmelade, fontina kaas, peterselie (dit is een pizza bianca (zonder tomaat) en kan wat sneller afkoelen)
tomaat, mozzarella, gorgonzola, artisjokken, zongedroogde tomaatjes, courgette, basilicum
tomaat, artisjokken, zongedroogde tomaatjes, Leccino olijven, courgette, basilicum
tomaat, mozzarella, spinazie, rode balsamico-ui, geitenkaas, pijnboompitten
tomaat, mozzarella, kerstomaatjes, buffelmozzarella, huisgemaakte groene pesto (de buffelmozzarella wordt niet meegebakken en in een apart bakje meegeleverd)
rucola, dungesneden venkel, Parmezaanse kaas, citroendressing
groene salade, rode balsamico-ui, zongedroogde tomaatjes, geitenkaas, pijnboompitten, balsamicodressing
groene salade, kerstomaatjes, buffelmozzarella, huisgemaakte groene pesto
lange vingers, espresso, romige mascarpone, marsala, amaretto
vanille-roompudding met karamel- of rode vruchtensaus
huisgemaakte likeur van biologische citroenen | 250 ml
biologisch, kruidig, appel, witte bloesem, aanhoudende zachte mousse | streek: Treviso, Veneto | druivenras: Glera | 75 cl
droog, fris, appel, bloesem | streek: Triviso, Veneto | druivenras: Glera | 75 cl
aroma's van rood fruit, bloemen | streek: Asolo, Treviso, Veneto | druivenras: Glera | 75 cl
huisgemaakte likeur van biologische citroenen | 250 ml
bloedsinaasappel
sinaasappel
citroen
5,1% vol
Italian Pale Ale gebrouwen door De Pizzabakkers i.s.m. Pronck | roze peperbes, basilicum, salie, gerookt mout, amberkleurig | 5,9% vol
zacht, toegankelijk, fruitig | streek: Verona | druivenras: Garganega | 75 cl
vol, soepel | streek: Sicilia | druivenras: Nero d'Avola | 75 cl
Huisgemaakte olio piccante | 200 ml
Met deze tas houd je je pizza warm tot thuis, of je prosecco koel in het park (excl. koelelement)